024 848 46 53

LogoLogo

TopDesk scancircle ictwaarborg Microsoft Small Business Specialist

Apple computer ondersteuning

Wat houd Apple computer support in? Heeft uw Mac moeite met opstarten of vertoont uw computer problemen. Dan is er maar een manier om dit op te lossen. Met de hulp die ContinYou aan u bied, is uw computer weer helemaal de oude.

 

Heeft u te maken met een computer die vaak crasht of zeer traag is. Ook hiervoor bieden wij de geschikte hulp. We zullen op geschikte wijzen een analyse voor uw uitvoeren om ervoor te zorgen dat dit snel word hersteld en om de problemen te voorkomen.

 

Wat zal er aan uw computer worden gedaan? Harddisk zullen wij optimaliseren, intern geheugen beheren, systeemmappen kunnen gezuiverd worden, netwerksnelheden kunnen aangepast worden aan de situatie die aan uw wensen voldoet dit is afhankelijk van ‘’bottlenecks’’ en daarbij zullen aangesloten. Zo bied ContinYou nog veel meer mogelijkheden.

 

Wij leveren onze diensten in de volgende gemeentes:

Nijmegen, Wijchen, Groesbeek, Berg en Dal, Ubbergen, Malden, Heumen, Molenhoek, Mook & Middelaar, Plasmolen, Cuijk, Milsbeek, Ottersum, Gennep, Heijen, Boxmeer, Bergen, Venray

Preventief onderhoud

ContinYou levert apple computer ondersteuning voor zowel de particulieren alsmede de zakelijke markt. U heeft een bedrijf met PC’s en Mac’s, maar geen Mac expert ‘in house’? In dat geval springen wij bij waar en wanneer nodig. Neem contact met ons op voor preventieve onderhoudscontracten in de vorm van één computer service abonnement of ICT strippenkaart. Ook hulp op afstand is mogelijk, bijvoorbeeld bij het configureren van server functies of back-up schema’s en preventief onderhoud van uw Mac’s. Preventief onderhoud is zinvol, kost weinig tijd en helpt serieuze problemen en dataverlies te voorkomen.

Uitbreidingen

Noodhulp voeren we zelf uit, zoals harddisks uitbouwen en vervangen, uitbreidingskaarten installeren en geheugen checks. Bovendien is uw Mac door ons eenvoudig uit te breiden met bijvoorbeeld extra harddisk capaciteit of intern geheugen. ContinYou werkt met door Apple gecertificeerde merken en wij bouwen deze snel en vakkundig in of aan uw Mac.

Reparaties

Defecte computers en andere Apple apparatuur kijken we eerst zelf na. Bij een hardware defect wordt de reparatie vervolgens uitgevoerd door het geautoriseerd Apple Service Center waaraan wij verbonden zijn. Onderzoekskosten bedragen dan 75 EUR exclusief BTW, en u krijgt een prijsopgave vooraf. Bij reparaties binnen de garantie en Apple Care service zijn er geen verdere kosten, behalve portikosten bij verzending.

Wilt u meer informatie?

Voor een compleet overzicht van onze dienstverlening maken wij graag een afspraak met u.
U kunt live met ons chatten middels onze chattool rechtsonder de website.
Of bel voor een afspraak: 024-8484653