024 848 46 53

LogoLogo

TopDesk scancircle ictwaarborg Microsoft Small Business Specialist

Dropbox Business

Wat verstaan we onder Dropbox business. Dropbox is een Cloud dienst voor het online opslaan van bestanden. Hierbij kunnen bestanden worden gesynchroniseerd met verschillende computers en mobiele apparaten. Zo kan je bedrijf dus groeien, terwijl je tegelijkertijd volledig controle houd over belangrijke zakelijke informatie.

 

Al je bestanden in de Dropbox map zijn altijd bijgewerkt op elk apparaat dat aan jou account is gekoppeld. Wanneer je iets opslaat via je laptop, zal dit automatisch worden gesynchroniseerd worden met al je andere technische apparaten. Bestanden die je nauwelijks gebruikt, worden in de Cloud opgeslagen en niet op je harde schijf. Zo belast je de harde schijf niet en staat daar de meeste informatie op die je wekelijks gebruikt.

 

Wat ook handig kan zijn is het koppelen van je persoonlijke en zakelijke Dropbox-accounts. Bedrijfsgegevens en persoonlijke gegevens worden zo van elkaar gescheiden. Wat zo makkelijker is voor u zelf. Geen zorgen meer over bestanden die kwijtraken.

 

Een programma op de computer houdt de Dropboxmap op een computer voortdurend synchroon met het online account. Met de applicatie voor Dropbox kan men documenten ook vanaf een smartphone of tablet benaderen. De applicatie heeft ook de mogelijkheid bestanden fysiek op een toestel te bewaren. De internetverbinding is dan alleen nog nodig om een document te downloaden. Door bestanden te kopiëren naar de lokale Dropboxmap worden deze direct geüpload naar dropbox.com. Andersom werkt het ook als men vanaf een andere computer inlogt op dropbox.com en daar een bestand uploadt, wordt deze automatisch beschikbaar in de Dropboxmap op je eigen computer.

 

Dropbox heeft ook applicaties voor IOS (Apple) en Android. Zo kan men ook bestanden, foto’s en video’s gemaakt met de telefoon synchroniseren met alle persoonlijke computers en mobiele apparaten. Sinds 16 juni 2014 is de website dropbox.com en de Dropbox-software verkrijgbaar in het Nederlands.

 

Meer informatie van Dropbox Business zie je onder deze pagina. ContinYou is een breed georiënteerd ICT bedrijf en helpt u graag met al uw uitdagingen op ICT gebied. Zo ook uw Dropbox business vragen.

 

Ontworpen om teamwerk naar een hoger niveau te brengen

Met Dropbox Business kan je bedrijf onbeperkt groeien, terwijl je tegelijk volledig de controle houdt over belangrijke zakelijke informatie en de activiteiten van gebruikers.

Back-up van bestanden

Ontvang alle opslagruimte die je nodig hebt voor je hele bedrijf.

Toegang op al je apparaten

De bestanden in je Dropbox-map zijn altijd bijgewerkt op elk apparaat dat aan je account is gekoppeld. Sla iets op je laptop op en het wordt automatisch gesynchroniseerd met je pc en je mobiele iOS-, Android-, Windows- of Blackberry-apparaten.

Flexibele opslagruimte

Belast de harde schijf van je computer niet te veel. Met onze functie Selectieve synchronisatie kun je mappen die je niet wilt synchroniseren met je computer(s) overslaan. Bestanden die je nauwelijks gebruikt, worden dan opgeslagen in de cloud, maar niet op je harde schijf.

Gekoppelde accounts

Geef je zakelijke en persoonlijke bestanden hun eigen plekje. Koppel je persoonlijke en zakelijke Dropbox-accounts aan elkaar. Gevoelige bedrijfsgegevens worden zo gescheiden gehouden van je persoonlijke bestanden. Je hebt met dezelfde aanmeldgegevens toegang tot al je bestanden.

Versiegeschiedenis en bestandsherstel

Je hoeft je nooit meer zorgen te maken over kwijtgeraakte bestanden. We maken een back-up van al je bestanden en beschermen ze met onbeperkte versiegeschiedenis en herstel bij onbedoeld verwijderen. Je kunt zonder tussenkomst van het IT-team in een handomdraai oude versies of verwijderde bestanden terugzetten.

Wilt u meer informatie?

Voor een compleet overzicht van onze dienstverlening maken wij graag een afspraak met u.
U kunt live met ons chatten middels onze chattool rechtsonder de website.
Of bel voor een afspraak: 024-8484653