024 848 46 53

LogoLogo

TopDesk scancircle ictwaarborg Microsoft Small Business Specialist

Endpoint security

U heeft uw ICT omgeving maximaal beveiligd. Moderne firewalls en anti-spam en anti-virus oplossingen controleren iedere bit en byte die over uw bedrijfsnetwerk gaat. U bent veilig. Of misschien toch niet? Hoe heeft u de beveiliging van externe devices geregeld? Wellicht dat endpoint security voor u de ‘finishing touch’ op beveiligingsgebied kan betekenen!

 

Endpoint security is een technologie die de overhand neemt om te beschermen tegen computernetwerken die op afstand worden overbrugd om apparaten van gebruikers. Het gebruik van laptops, tablets, mobiele apparaten en andere draadloze gadgets die verband houden met bedrijfsnetwerken creëert kwetsbaarheid paden op beveiligingsrisico’s. endpoint security is een software aanpak die helpt bij het identificeren en beheren van computers van gebruikers om toegang via het bedrijfsnetwerk te krijgen.

 

Het gaat hierbij om de netwerkbeheerder om bepaalde websites de toegang tot de gebruiker te beperken en in stand te houden die voldoet aan het beleid en de noren van de organisatie. U heeft uw ICT omgeving maximaal beveiligd? Moderne firewalls, anti – spam en anti – virus oplossingen controleren bij iedere bit en byte die over u bedrijfsnetwerk gaat. Bent u veilig? Of misschien toch niet? Hoe heeft u de beveiliging van externe devices geregeld? Wellicht dat endpoint security voor u de ‘’finishing Touch’’ is op beveiligingsgebied.

 

Wij leveren onze diensten in de volgende gemeentes:

Nijmegen, Wijchen, Groesbeek, Berg en Dal, Ubbergen, Malden, Heumen, Molenhoek, Mook & Middelaar, Plasmolen, Cuijk, Milsbeek, Ottersum, Gennep, Heijen, Boxmeer, Bergen, Venray

Enpoint Security

Endpoint security controleert of externe devices, die een connectie met het bedrijfsnetwerk willen maken, voldoen aan de geldende beveiligingspolicies.

Wat levert het u op?

Met behulp van endpoint security bepaalt u aan welke eisen devices moeten voldoen. Voldoen ze daar niet aan, dan ook geen verbinding. Zo voorkomt u dat ongewenste spyware, malware of virussen toegang krijgen tot uw bedrijfsnetwerk en daar schade aanricht. Zo is de beveiliging van uw kostbare gegevens veiliggesteld.

Welke endpoint security past bij uw organisatie?

Er zijn zeer veel verschillende endpoint security oplossingen in de markt. Deze hebben allemaal hun eigen sterke en zwakke punten. Het is dus zaak om het product te kiezen dat bij uw omgeving past. Daarvoor is het natuurlijk nodig om uw eisen en wensen voor endpoint security goed in kaart te hebben

Wilt u meer informatie?

Voor een compleet overzicht van onze dienstverlening maken wij graag een afspraak met u.
U kunt live met ons chatten middels onze chattool rechtsonder de website.
Of bel voor een afspraak: 024-8484653