024 848 46 53

LogoLogo

TopDesk scancircle ictwaarborg Microsoft Small Business Specialist

Glasvezel- of DSL verbinding

Onbegrensde mogelijkheden met zakelijk glasvezel

 

Ons specialisme en heel populair: zakelijk glasvezel met snelheden oplopend tot 1.000 Mb/s. U heeft letterlijk alle troeven in handen. Ga maar na: internet, telefonie, online back-up, pintransacties, alarmtransmissie, videoconferencing, cloud computing, het nieuwe werken en VPN. Alles is mogelijk, snelheid en capaciteit vormen geen beperking meer. Maar… niet iedere onderneming is gelijk. ContinYou helpt.

 

Internet via zakelijk glasvezel kan bij ContinYou met een snelheid vanaf 10 Mb/s, oplopend tot een maximum van 1.000 Mb/s. Flitsend snel internet dus! Stabiel en voor heel veel toepassingen geschikt. Onze experts bepalen – samen met u – de beste keuze voor uw bedrijf. Maatwerk. Vervolgens begeleiden wij het gehele traject: van planning en graafwerkzaamheden tot de definitieve oplevering van uw glasvezelverbinding. Efficiënt en vakkundig!

 

Waarom kiest u voor zakelijk glasvezel?

 

  • gegarandeerde snelheid vanaf 10 Mb/s, oplopend tot 1.000 Mb/s!
  • flitsend snel werken: even snel uploaden als downloaden
  • leverbaar in heel Nederland
  • maatwerk invulling
  • koppelen aan bedrijfsnetwerk
  • eenvoudig opschalen: klaar voor de groei van uw bedrijf
  • gratis klantenservice

 

Overal leverbaar

Zakelijk glasvezel van ContinYou is overal in Nederland beschikbaar tegen scherpe tarieven. Zorgeloos en flexibel online ondernemen. Dat is wat onze klanten doen. We zijn er trots op. Zorg dat u klaar bent voor de toekomst, kies voor de zekerheid en betrouwbaarheid van zakelijk glasvezel.

 

Wij leveren onze diensten o.a. in de volgende gemeentes:

Nijmegen, Wijchen, Groesbeek, Berg en Dal, Ubbergen, Malden, Heumen, Molenhoek, Mook & Middelaar, Plasmolen, Cuijk, Milsbeek, Ottersum, Gennep, Heijen, Boxmeer, Bergen, Venray.

Glasvezelverbinding

Glasvezel is een technologie die een ultrasnelle internet verbinding garandeert. U kunt met glasvezel tegelijkertijd gebruikmaken van verschillende zware toepassingen. Diensten zoals pinnen, video conferenties, beeldtelefonie of camerabewaking functioneren veel sneller en beter met een glasvezelaansluiting.

Voordelen van een glasvezelverbinding

Snelheid: veel sneller dan bestaande internettoegang
Beheer: alle diensten eenvoudig over 1 glasvezelverbinding
Toekomstgericht: het aanbod van diensten, die steeds grotere bandbreedte vergen, blijft groeien.

DSL verbinding

Niet op iedere locatie in Nederland zijn glasvezelkabels voor een ultrasnelle verbinding beschikbaar. Het in eigen beheer aanleggen daarvan brengt voor een organisatie hoge kosten met zich mee. In een dergelijke situatie is een DSL-verbinding een uitstekend alternatief.

Huidige situatie en mogelijkheden van uw bedrijf?

ContinYou realiseert met zowel glasvezel- als DSL-verbindingen optimale bruikbaarheid gebruiksgemak, zonder dat u daar omkijken naar hebt. Wij analyseren uw huidige situatie en adviseren over de glasvezel- of DSL-mogelijkheden voor uw bedrijf.

Wilt u meer informatie?

Voor een compleet overzicht van onze dienstverlening maken wij graag een afspraak met u.
U kunt live met ons chatten middels onze chattool rechtsonder de website.
Of bel voor een afspraak: 024-8484653