024 848 46 53

LogoLogo

TopDesk scancircle ictwaarborg Microsoft Small Business Specialist

Hosted Exchange

U kent het wel: u zit bij een klant of op een congres en u kunt niet in uw agenda, bij uw mail en bij uw contactpersonen. Met Hosted Exchange van ContinYou zijn agenda, contactpersonen en e-mail op elk moment bereikbaar. Via pc, laptop, mobiele telefoon of tablet. Nuttig, want internet en mail zijn bij bijna elk bedrijf bedrijfskritisch. Onmisbaar door binnenkomende leads en afspraken.
Een onderneming heeft een ingewikkelde e-mailinfrastructuur, dus zijn implementatie en het onderhoud vaak een uitdaging. Bij ContinYou regelen wij implementatie en onderhoud van uw e-mailstructuur. Dat scheelt u kosten en moeite.
Hosted Exchange is ideaal als voordelige én eenvoudig schaalbare e-mail, zonder investering. Microsoft Exchange server wordt wereldwijd gebruikt om de samenwerking te optimaliseren en efficiënt en veilig e-mailverkeer te stroomlijnen..

Hosted Exchange is een dienst in de telecommunicatie industirie, waarbij een provider een microsoft, mailbox en ruimte op server maakt, zodat zijn klanten hun gegevens op de server kunnen hosted. De provider beheert de gehoste gegevens van zijn klanten op de server. Klanten kunnen toegang krijgen tot hun e-mails, adresboek, taakbeheer en documenten van verschillende plaatsen en via verschillende media. De e-mails worden via een pusch technologie naar een laptop of mobiele telefoon gestuurd de voorwaarde voor het gebruik van deze functie is een exchange server.

 

Wij leveren onze diensten in de volgende gemeentes:

 

Nijmegen, Wijchen, Groesbeek, Berg en Dal, Ubbergen, Malden, Heumen, Molenhoek, Mook & Middelaar, Plasmolen, Cuijk, Milsbeek, Ottersum, Gennep, Heijen, Boxmeer, Bergen, Venray

 

Voordelen Hosted Exchange

Uw e-mail is altijd en overal toegankelijk
Agenda en e-mail deelt u met collega’s
Uw e-mailboxen zijn maandelijks opzegbaar
Uw Hosted Exchange online pakket breidt u op elk gewenst moment uit met meer mailboxen of extra ruimte.
Op uw kantoor zijn een server en beheerder overbodig; dit scheelt kosten
Er worden back-ups gemaakt van uw Hosted Exchange online-omgeving
De Hosted Echange online server staat in ons datacenter, een professionele beveiligde ruimte

Wilt u meer informatie?

Voor een compleet overzicht van onze dienstverlening maken wij graag een afspraak met u.
U kunt live met ons chatten middels onze chattool rechtsonder de website.
Of bel voor een afspraak: 024-8484653