024 848 46 53

LogoLogo

TopDesk scancircle ictwaarborg Microsoft Small Business Specialist

Managed Server

Vast team van professionals

De beste manier van systeembeheer/netwerkbeheer is als uw externe automatiseringsbedrijf aanvoelt als een deel van uw eigen organisatie. Daarom wijst ContinYou een vast team toe dat uw taal spreekt, uw mensen kent en weet wat belangrijk is voor uw organisatie. Met regelmaat bezoekt een vaste engineer uw kantoor voor het onderhouden van uw systemen terwijl onze helpdesk klaar staat om u te helpen bij vragen.

Transparante ICT-kosten

ContinYou runt uw servers. Wij leveren voor een vast bedrag per maand monitoring van uw netwerk. Doordat uw omgeving wordt opgebouwd uit onze standaard elementen profiteert u van lagere tarieven, terwijl u toch werkt in een gepersonaliseerde omgeving. Tegen een vast bedrag per gemonitorde server en/of werkplek per maand, zijn uw ICT-kosten dus altijd overzichtelijk en transparant.

Continuïteit Server

Uw ICT-omgeving staat als een huis. Dat is fijn. Maar… dan dringt de lange termijn zich op. Met vragen als: hoe hou ik mijn netwerk stabiel? Hoe gaat mijn ICT om met veranderingen binnen mijn bedrijf? Bij ContinYou denken we mee: wij monitoren uw ICT, anticiperen op veranderingen en overleggen proactief met u. En waar gewenst sturen wij bij. Benieuwd?

Wilt u meer informatie?

Voor een compleet overzicht van onze dienstverlening maken wij graag een afspraak met u.
U kunt live met ons chatten middels onze chattool rechtsonder de website.
Of bel voor een afspraak: 024-8484653