024 848 46 53

LogoLogo

TopDesk scancircle ictwaarborg Microsoft Small Business Specialist

Netwerkbeveiliging

Netwerk-beveiliging/netwerkbeheer richt zich op het treffen van maatregelen om de risico’s ten aanzien van de communicatie via netwerken te beheersen. Een paar voorbeelden van de risico’s die hierbij kunnen oplopen zijn: vernietiging van informatie en/of verminking van informatie. Bij netwerkbeveiliging worden de volgende technische maatregelen getroffen: firewall, content inspectie en zo zijn er nog meer. Wanneer u merkt dat u een virus in uw laptop of computer heeft bel gerust. ContinYou helpt u graag.

wij leveren onze diensten in de volgende

 

Nijmegen, Wijchen, Groesbeek, Berg en Dal, Ubbergen, Malden, Heumen, Molenhoek, Mook & Middelaar, Plasmolen, Cuijk, Milsbeek, Ottersum, Gennep, Heijen, Boxmeer, Bergen, Venray.

Netwerkbeveiliging oplossingen voor iedere situatie

Een goede netwerk security is de basis van iedere netwerk infrastructuur, groot of klein. Om uw netwerk optimaal te beveiligen teven risico’s van buitenaf leveren wij een volledige pakket van netwerkbeveiliging oplossingen die, voor elke specifieke situatie, exact doen wat ze moeten doen.

De meeste organisaties in Nederland hebben verouderde netwerkbeveiligingssystemen en lopen hiermee grote risico’s, terwijl de risico’s door toedoen van cybercriminelen, hackers, malware, en datadiefstal alleen maar toenemen. Daarnaast is het ICT-landschap onderhevig aan een zeer sterk veranderende dynamiek door o.a. virtualisatie, cloud services en sociale netwerken.

Netwerkbeveiliging adresseert de volgende 5 netwerkbeveiligingsrisico’s:

vernietiging van informatie
verminking van informatie
verwijdering en herhaling van informatie
publicatie van informatie
onderbreking van informatie

Netwerk beveiliging

U wilt weten of uw bedrijfsnetwerk veilig is? Neem de proef op de som via een netwerk audit.

Beveiliging

Informatiebeveiliging speelt een belangrijke rol binnen elke organisatie. Informatie wordt steeds meer in digitale vorm opgeslagen en verstuurd. Imagoverlies en verlies van een concurrentiestrijd zijn slechts enkele voorbeelden van gevolgen bij het in verkeerde hand vallen van uw bedrijfsinformatie.

Netwerk audit

Door een netwerk audit op regelmatige basis toe te passen binnen uw infrastructuur, heeft u altijd een actueel beeld hoe het gesteld is met de veiligheid van uw bedrijfsnetwerk. Het houden van een beveiligingsaudit is een algemeen begrip en kan van toepassing zijn op uw netwerkinfrastructuur, fysieke beveiliging binnen de organisatie en beveiliging van systemen.

Wilt u meer informatie?

Voor een compleet overzicht van onze dienstverlening maken wij graag een afspraak met u.
U kunt live met ons chatten middels onze chattool rechtsonder de website.
Of bel voor een afspraak: 024-8484653