024 848 46 53

LogoLogo

TopDesk scancircle ictwaarborg Microsoft Small Business Specialist

Netwerkbeheer

Netwerkbeheer

Als netwerkbeheerder zorgen we ervoor dat uw lokale netwerk en verbindingen met de buitenwereld goed functioneren en over voldoende capaciteit beschikken. Ook verzorgt de netwerkbeheerder de veiligheid van uw netwerken en daarmee de beveiliging van uw data.

Inventarisatie huidig netwerk

Uw bedrijfsnetwerk heeft wellicht niet uw primaire focus, echter is het wel prettig om te weten hoe het ervoor staat. Zo kunt u problemen met het netwerk voorblijven. Of misschien staat u op het punt uit te breiden en wilt u weten of uw netwerk hier klaar voor is.

Onderhoud aan bestaand netwerk

Uw bedrijfsnetwerk is een dynamische omgeving, deze zal naar verloop van tijd ook onderhoud nodig hebben. Met netwerkbeheer van ContinYou bent u ervan verzekerd dat uw netwerk probleemloos werkt.

Aanleg of uitbreiding van een nieuw/bestaand netwerk

Toe aan een nieuw netwerk of uitbreiding van uw huidige netwerk? ContinYou levert een groot aanbod aan verschillende netwerk oplossingen. Hierbij kunt u denken aan: Cloud, Hybride Cloud, Private Cloud maar ook reguliere netwerkoplossingen zijn mogelijk.

Verhuizen van het netwerk

Het verhuizen van uw ICT omgeving kan erg stressvol zijn, ContinYou heeft de expertise in huis migratietrajecten soepel te laten verlopen.

Wilt u meer informatie?

Voor een compleet overzicht van onze dienstverlening maken wij graag een afspraak met u.
U kunt live met ons chatten middels onze chattool rechtsonder de website.
Of bel voor een afspraak: 024-8484653