024 848 46 53

LogoLogo

TopDesk scancircle ictwaarborg Microsoft Small Business Specialist

Perfectview CRM

PerfectView CRM is een web applicatie en wort bediend vanuit uw browser. Om van de software gebruik te maken, dient u gebruik te maken van de navigatie die de applicatie u biedt. Knoppen en menu’s die u bijvoorbeeld in internet Explorer tot uw beschikking heeft, kunt u niet gebruiken.

 

Wanneer u nieuwe relatie gegevens aanmaakt in PerfectView zal het systeem automatisch onderstaande instellingen overnemen. Wanneer u een brief naar deze relatie stuurt. Wanneer de relatie is ingevoerd zullen dezelfde instellingen worden gehanteerd.

 

PerfectView CRM biedt u een aantal standaard activiteiten die u kunt gebruiken om contactmomenten die u heeft met uw relaties te registreren. Een activiteit kan van het gelijknamige tabblad bij een relatie worden aangemaakt. U kunt kiezen uit de volgende soorten activiteiten, de applicatiebeheerder kan door middel van het instellen van rechten bepalen welke activiteiten zichtbaar zijn.

 

Daarnaast is het mogelijk om gebruik te maken van de activiteit e-mail, campagne en mailing. Deze activiteiten worden apart toegelicht. Ieder activiteit heeft een aantal specifieke velden die u kunt invullen. Het is mogelijk om notities of een bijlage toe te voegen.

 

Iedere activiteit krijgt een opvolgdatum en tijd. Uw persoonlijke ‘’te doen’’ lijst, toont alle activiteiten op opvolgdatum en tijd. Op deze manier heeft u een duidelijk overzicht weke opvolg acties u nog moet ondernemen m.b.t. uw relaties.

 

Wij leveren onze diensten in de volgende gemeentes:

 

Nijmegen, Wijchen, Groesbeek, Berg en Dal, Ubbergen, Malden, Heumen, Molenhoek, Mook & Middelaar, Plasmolen, Cuijk, Milsbeek, Ottersum, Gennep, Heijen, Boxmeer, Bergen, Venray

 

Voor een compleet overzicht van onze dienstverlening maken wij graag een afspraak met u.
U kunt live met ons chatten middels onze chattool rechtsonder de website.

Krachtige online CRM software

- Wilt u meer klanten werven?
- Of meer resultaat halen uit uw bestaande relaties?
- Of efficiënt samenwerken met collega's?

Ontdek waarom ruim 4.200 kleine, middelgrote én grote organisaties PerfectView gebruiken in het Nederlands, Engels en Duits op Windows en Mac voor relatiebeheer, verkoop, marketing en klantenservice.

Relatiebeheer

Haal alles uit uw relaties door het vastleggen van contact-momenten en voorkeuren. Neem de beste beslissingen en bouw de mooiste relaties. Of het nu gaat om klanten, patiënten, leveranciers of burgers.

Verkoop

Verkoop meer en vaker vanuit elke plek in de wereld. Automa-tiseer uw verkoopproces waar mogelijk en versnel door uw resultaten te analyseren.

Marketing

Inspireer uw relaties door het sturen van e-mailings op basis van hun voorkeuren en bepaal dankzij statistieken de juiste opvolging.

Klantenservice

Lever overal en altijd de aller-beste service, want service is marketing.

Wilt u meer informatie?

Voor een compleet overzicht van onze dienstverlening maken wij graag een afspraak met u.
U kunt live met ons chatten middels onze chattool rechtsonder de website.
Of bel voor een afspraak: 024-8484653