+31 (0) 485 231 646

LogoLogo

ictwaarborg Microsoft Small Business Specialist

Dropbox Business

Wat kunt u met Dropbox Business

Dropbox is een Cloud dienst voor het online opslaan van bestanden. Hierbij kunnen bestanden worden gesynchroniseerd met verschillende computers en mobiele apparaten. Zo kan uw bedrijf groeien, terwijl u tegelijkertijd volledig controle houdt over belangrijke zakelijke informatie.

 

Hoe werkt het:

Al uw bestanden in de Dropbox map zijn altijd bijgewerkt op elk apparaat dat aan jou account is gekoppeld. Wanneer u iets opslaat via uw laptop, zal dit automatisch worden gesynchroniseerd worden met al uw andere technische apparaten. Bestanden die u nauwelijks gebruikt, worden in de Cloud opgeslagen en niet op uw harde schijf. Zo wordt uw harddisk minder belast en staat daar de meeste informatie op die u wekelijks gebruikt.

 

Wat ook handig kan zijn is het koppelen van uw persoonlijke en zakelijke Dropbox-accounts. Bedrijfsgegevens en persoonlijke gegevens worden zo van elkaar gescheiden. Wat zo makkelijker is voor u zelf. Geen zorgen meer over bestanden die kwijtraken.

 

Een programma op de computer houdt de Dropboxmap op een computer voortdurend synchroon met het online account. Met de applicatie voor Dropbox kan men documenten ook vanaf een smartphone of tablet benaderen. De applicatie heeft ook de mogelijkheid bestanden fysiek op een toestel te bewaren. De internetverbinding is dan alleen nog nodig om een document te downloaden. Door bestanden te kopiëren naar de lokale Dropboxmap worden deze direct geüpload naar dropbox.com. Andersom werkt het ook als men vanaf een andere computer inlogt op dropbox.com en daar een bestand uploadt, wordt deze automatisch beschikbaar in de Dropboxmap op uw eigen computer.

 

Dropbox heeft ook applicaties voor IOS (Apple) en Android. Zo kan u ook bestanden, foto’s en video’s gemaakt met de telefoon synchroniseren met alle persoonlijke computers en mobiele apparaten.

Ontworpen om teamwerk naar een hoger niveau te brengen

Met Dropbox Business kan je bedrijf onbeperkt groeien, terwijl je tegelijk volledig de controle houdt over belangrijke zakelijke informatie en de activiteiten van gebruikers.

Back-up van bestanden

Ontvang alle opslagruimte die je nodig hebt voor je hele bedrijf.

Toegang op al je apparaten

De bestanden in je Dropbox-map zijn altijd bijgewerkt op elk apparaat dat aan je account is gekoppeld. Sla iets op je laptop op en het wordt automatisch gesynchroniseerd met je pc en je mobiele iOS-, Android-, Windows- of Blackberry-apparaten.

Flexibele opslagruimte

Belast de harde schijf van je computer niet te veel. Met onze functie Selectieve synchronisatie kun je mappen die je niet wilt synchroniseren met je computer(s) overslaan. Bestanden die je nauwelijks gebruikt, worden dan opgeslagen in de cloud, maar niet op je harde schijf.

Gekoppelde accounts

Geef je zakelijke en persoonlijke bestanden hun eigen plekje. Koppel je persoonlijke en zakelijke Dropbox-accounts aan elkaar. Gevoelige bedrijfsgegevens worden zo gescheiden gehouden van je persoonlijke bestanden. Je hebt met dezelfde aanmeldgegevens toegang tot al je bestanden.

Versiegeschiedenis en bestandsherstel

Je hoeft je nooit meer zorgen te maken over kwijtgeraakte bestanden. We maken een back-up van al je bestanden en beschermen ze met onbeperkte versiegeschiedenis en herstel bij onbedoeld verwijderen. Je kunt zonder tussenkomst van het IT-team in een handomdraai oude versies of verwijderde bestanden terugzetten.

Wij leveren onze diensten in de volgende regio's:

Nijmegen, Wijchen, Beuningen, Lent, Oosterhout, Bemmel, Elst, Arnhem, Ooij, Millingen aan de Rijn, Kranenburg, Kleef, Groesbeek, Heilig Landstichting, Berg en Dal, Ubbergen, Malden, Heumen, Molenhoek, Mook & Middelaar, Plasmolen, Overasselt, Nederasselt, Grave, Cuijk, Beers, Katwijk, Linden, Haps, Mill, Wanroij, Rijkevoort, Volkel, Uden, Sint Anthonis, Stevensbeek, Boxmeer, Beugen, Oeffelt, Overloon, Venray, Oostrum, Wanssum, Well, Bergen, Nieuw Bergen, Siebengewald, Goch, Afferden, Heijen, Ven-Zelderheide, Milsbeek, Ottersum, Gennep

Wilt u meer informatie?

Aanvullende informatie omtrent Cloud diensten vindt u hier
Voor een compleet overzicht van onze dienstverlening maken wij graag een afspraak met u. Neem een kijkje in onze agenda en plan gemakkelijk een vrijblijvend adviesgesprek in.
Of neem middels een van de contactbuttons op de website gemakkelijk contact met ons op.