+31 (0) 485 231 646

LogoLogo

ictwaarborg Microsoft Small Business Specialist

Google Apps for Business

Partner van Google

ContinYou is partner van Google en gespecialiseerd in de implementatie van Google Apps for Business. We beschikken over getrainde specialisten die in staat zijn om uw bedrijf te begeleiden bij de overstap naar Google Apps for Business. Met ons team ontzorgen wij uw bedrijf door het opstellen van een duidelijk plan voor de implementatie van Google Apps for Business in uw bedrijf.

Implementatie

De implementatie van Google Apps is een verandering die in sommige bedrijven ingrijpende gevolgen kan hebben op bijvoorbeeld het werkproces. Het is belangrijk dat er op de juiste momenten, de juiste keuzes worden gemaakt en gebruikers klaar zijn voor de overstap. Tijdens een implementatie begeleiding onderzoeken wij de behoeften van uw bedrijf en stemmen wij de technische configuratie af op de conclusies die uit dit onderzoek naar voren komen. Daarnaast inventariseren wij het gebruik van verschillende software pakketten en kijken met u waar gebruikers behoeften zouden hebben aan bijvoorbeeld training voor een optimale inzet van Google Apps for Business.

Helpdesk

ContinYou beschikt over een eigen professionele helpdesk welke per email, web en telefoon bereikbaar is. Daarmee vormen we een belangrijke voordeel voor onze gebruikers. Het is belangrijk dat uw medewerkers op een optimale manier kunnen werken met Google Apps for Business. Met onze professionele helpdesk staan we uw gebruikers bij over hun vragen over Google Apps for Business waardoor zij zich kunnen richten op het werk waar uw medewerkers goed in zijn. Omdat wij begrijpen dat u duidelijkheid wilt over uw uitgaven betreffende de ondersteuning aan uw gebruikers bieden wij een punten methodiek. Doormiddel van onze strippenkaart ICT beheer systeem kunt u uw medewerkers zorgeloos contact laten opnemen met onze helpdesk. Uw bedrijf koopt een bepaald aantal uren in waardoor u vooraf weet wat uw ondersteuningsuitgaven zijn. Met uw strippenkaart kunt u onze helpdesk tevens voor computersupport, consultancy en beheer inschakelen indien nodig.

Wij leveren onze diensten in de volgende regio's:

Nijmegen, Wijchen, Beuningen, Lent, Oosterhout, Bemmel, Elst, Arnhem, Ooij, Millingen aan de Rijn, Kranenburg, Kleef, Groesbeek, Heilig Landstichting, Berg en Dal, Ubbergen, Malden, Heumen, Molenhoek, Mook & Middelaar, Plasmolen, Overasselt, Nederasselt, Grave, Cuijk, Beers, Katwijk, Linden, Haps, Mill, Wanroij, Rijkevoort, Volkel, Uden, Sint Anthonis, Stevensbeek, Boxmeer, Beugen, Oeffelt, Overloon, Venray, Oostrum, Wanssum, Well, Bergen, Nieuw Bergen, Siebengewald, Goch, Afferden, Heijen, Ven-Zelderheide, Milsbeek, Ottersum, Gennep

Wilt u meer informatie?

Aanvullende informatie omtrent Cloud diensten vindt u hier
Voor een compleet overzicht van onze dienstverlening maken wij graag een afspraak met u. Neem een kijkje in onze agenda en plan gemakkelijk een vrijblijvend adviesgesprek in.
Of neem middels een van de contactbuttons op de website gemakkelijk contact met ons op.