+31 (0) 485 231 646

LogoLogo

ict-Garantie Microsoft Small Business Spezialist

Managed WiFi

Wat verstaan wij onder Managed WiFi?

Nog belangrijker wat is het precies? Hierbij wordt het WiFi netwerk onderhouden. ContinYou heeft ervaren en gekwalificeerde engineers in dienst die uw zakelijke WiFi-netwerk probleemloos kunnen inrichten, beheren en onderhouden.

 

ContinYou creëert een WiFi – netwerk op de werkplek wat tot voor kort slecht een kwestie van het beschikbaar maken van een paar hotspots is, zodat medewerkers kunnen aansluiten op het netwerk. Het toenemend gebruik van WiFi maakt het managen en beveiligen van het WiFi – netwerk vandaag de dag echter van cruciaal belang voor ondernemingen in elke branche.

Gebruik iedere ruimte als werkplek

Er wordt steeds minder gebruik gemaakt van een vaste werkplek op het kantoor. Dat maakt het noodzakelijk om internetverbindingen ook beschikbaar te maken in vergaderruimtes, op flexplekken, in hotels en cafés, op vliegvelden en zelfs thuis. Het gebruik van een draadloos netwerk en/of WiFi-hotspots maakt alle mogelijkheden beschikbaar om de communicatie met collega's, klanten en partners optimaal te houden.

Voordelen van managed Wifi

Het gebruik van WiFi voor data en spraakdiensten, blijft toenemen. Zowel zakelijk als privé, in alle typen organisaties. Met de nieuwe mobiele bedrijfstoepassingen en de noodzaak om werknemers en bezoekers bedrijfsbreed te verbinden is het essentieel om te investeren in een sterk WiFi netwerk dat zich kenmerkt door:

Robuustheid en schaalbaarheid
Betrouwbaarheid en veiligheid
Snelle implementatie
Flexibiliteit in gebruikersbeheer
Verbeterde mobiliteit
Vraag naar de mogelijkheden voor uw bedrijf

Wir bieten unsere Dienstleistungen in den folgenden Regionen an:

Nijmegen, Wijchen, Beuningen, Lent, Oosterhout, Bemmel, Elst, Arnheim, Ooij, Millingen aan de Rijn, Kranenburg, Kleve, Groesbeek, Heilig Landstichting, Berg en Dal, Ubbergen, Malden, Heumen, Molenhoek, Mook & Middelaar, Plasmolen, Overasselt, Nederasselt, Grave, Cuijk, Beers, Katwijk, Linden, Haps, Mill, Wanroij, Rijkevoort, Volkel, Uden, Sint Anthonis, Stevensbeek, Boxmeer, Beugen, Oeffelt, Overloon, Venray, Oostrum, Wanssum, Well, Bergen, Nieuw Bergen, Siebengewald, Goch, Afferden, Heijen, Ven-Zelderheide, Milsbeek, Ottersum, Gennep

Wünschen Sie weitere Informationen?

Weitere Informationen zu Managed Services finden Sie hier
. Für einen vollständigen Überblick über unsere Dienstleistungen würden wir gerne einen Termin mit Ihnen vereinbaren. Werfen Sie einen Blick auf unsere Agenda und planen Sie ganz einfach eine unverbindliche Beratung.
Oder kontaktieren Sie uns einfach über eine der Kontaktschaltflächen auf der Website.