+31 (0) 485 231 646

LogoLogo

ict-Garantie Microsoft Small Business Spezialist

Data beheer

ContinYou bewaakt u kritische bedrijfsdata

Uw bedrijfsdata is uw bedrijf. Zonder deze kunt u niet werken. Maar heeft u wel eens nagedacht over wat de gevolgen kunnen zijn als u deze kwijtraakt? Veel ondernemers zijn zich er niet van bewust wat de risico zijn bij het verliezen van essentiële bedrijfsdata. Gemiddeld gaan twee op de vijf bedrijven (dat is veertig procent) die getroffen worden door ernstig dataverlies, door de gevolgschade, binnen enkele jaren failliet.

Data recovery

Mocht u worden geconfronteerd met het verliezen van uw essentiële bedrijfsdata dan levert ContinYou datarecovery diensten om uw data snel en vakkundig te kunnen herstellen.

Voorkomen is beter dan genezen

ContinYou is gespecialiseerd in het veilig opslaan van uw data in de cloud. ContinYou heeft de expertise in huis om ervoor te zorgen dat uw data veilig online staat en dat er altijd en overal kan worden gewerkt.

Wir bieten unsere Dienstleistungen in den folgenden Regionen an:

Nijmegen, Wijchen, Beuningen, Lent, Oosterhout, Bemmel, Elst, Arnheim, Ooij, Millingen aan de Rijn, Kranenburg, Kleve, Groesbeek, Heilig Landstichting, Berg en Dal, Ubbergen, Malden, Heumen, Molenhoek, Mook & Middelaar, Plasmolen, Overasselt, Nederasselt, Grave, Cuijk, Beers, Katwijk, Linden, Haps, Mill, Wanroij, Rijkevoort, Volkel, Uden, Sint Anthonis, Stevensbeek, Boxmeer, Beugen, Oeffelt, Overloon, Venray, Oostrum, Wanssum, Well, Bergen, Nieuw Bergen, Siebengewald, Goch, Afferden, Heijen, Ven-Zelderheide, Milsbeek, Ottersum, Gennep

Meer informatie omtrent data beheer diensten vindt u op de onderstaande pagina's

Back-up & replicatie
Online back-up
Datarecovery

Wünschen Sie weitere Informationen?

Voor een compleet overzicht van onze dienstverlening maken wij graag een afspraak met u. Neem een kijkje in onze agenda en plan gemakkelijk een vrijblijvend adviesgesprek in.
Of neem middels een van de contactbuttons op de website gemakkelijk contact met ons op.