+31 (0) 485 231 646

LogoLogo

ict-Garantie Microsoft Small Business Spezialist

Apple Consultancy

Als lid van het Apple Consultancy Network, is ContinYou gecertificeerd door Apple. Deze certificering wordt uitgedeeld aan bedrijven die expertise hebben op het gebied van het gebruik van Apple producten op de werkvloer.

 

 

Advies en beheer

Voor zowel advies in aanschaf als het beheer van een bestaande Apple omgeving, heeft ContinYou de juiste knowhow in huis.


iPhone, iPad, Mac, Apple TV

ContinYou is gespecialiseerd in een breed aanbod Apple producten.

Bekijk onze profielpagina op Apple.nl.

(Mobile) device management

Met (mobile) device management, hebben we het over het beheren van apparaten. Dit kunnen mobiele apparaten zijn als iPhones, MacBooks, en iPads of desktops als iMacs en Mac pro's.

Mobile device management maakt het mogelijk op afstand apparaten te beheren, en configuraties uit te rollen op nieuwe apparaten. Ook houdt u hiermee controle en overzicht van de apparaten binnen uw organisatie.

Hierbij kunt u denken aan:

- Het apparaat kunnen vergrendelen, traceren en wissen, in geval van diefstal of verlies.
- Updates toepassen op alle apparaten binnen de omgeving
- Afscherming en toegang per medewerker of afdeling


Security

Een vaak gemaakte misvatting is dat Mac's onkwetsbaar zijn voor ransomware, malware, spyware etc. Middels geavanceerde beveiligingsoplossingen met artificial intelligence worden deze niet alleen opgespoord maar ook direct onschadelijk gemaakt.


Cross platform

Mac en Windows gecombineerd in een omgeving. ContinYou ondersteund niet alleen Apple, ook voor het combineren van Apple en Microsoft in een bedrijfsomgeving heeft ContinYou de kennis en tools paraat.


Wir bieten unsere Dienstleistungen in den folgenden Regionen an:

Nijmegen, Wijchen, Beuningen, Lent, Oosterhout, Bemmel, Elst, Arnheim, Ooij, Millingen aan de Rijn, Kranenburg, Kleve, Groesbeek, Heilig Landstichting, Berg en Dal, Ubbergen, Malden, Heumen, Molenhoek, Mook & Middelaar, Plasmolen, Overasselt, Nederasselt, Grave, Cuijk, Beers, Katwijk, Linden, Haps, Mill, Wanroij, Rijkevoort, Volkel, Uden, Sint Anthonis, Stevensbeek, Boxmeer, Beugen, Oeffelt, Overloon, Venray, Oostrum, Wanssum, Well, Bergen, Nieuw Bergen, Siebengewald, Goch, Afferden, Heijen, Ven-Zelderheide, Milsbeek, Ottersum, Gennep

Wünschen Sie weitere Informationen?

Aanvullende informatie omtrent ICT consultancy vindt u hier
Voor een compleet overzicht van onze dienstverlening maken wij graag een afspraak met u.

plan gemakkelijk een vrijblijvend adviesgesprek in.
Of neem middels een van de contactbuttons op de website gemakkelijk contact met ons op.