+31 (0) 485 231 646

LogoLogo

ict-garantie Spécialiste Microsoft Small Business

Hosted diensten

Wat is hosting

Hosting is een dienst die particulieren of bedrijven ruimte aanbiedt voor het opslaan van informatie, afbeeldingen, applicaties of andere data die toegankelijk is via het internet.

Hébergement web

Webhosting is de dienst voor het opslaan en bereikbaar maken van uw website waarop u uw diensten voor de buitenwereld via het internet aanbiedt.

Mailhosting

Mailhosting is de dienst voor het opslaan en bereikbaar maken van uw e-mail communicatie met de buitenwereld. ContinYou is leverancier van diverse aanbieders van deze diensten waaronder Microsoft Exchange Online, Google Mail.

Virtual Private Server

Een virtual private server (VPS) is een systeem om op een fysieke server meerdere 'virtuele' machines te implementeren. Virtualisatie maakt het mogelijk om op een fysieke server een (groot) aantal virtuele servers te gebruiken waardoor de fysieke server een veel groter deel van de tijd gebruikt wordt. Daarnaast levert het gebruik van virtuele servers inherent beveiliging; een gecompromitteerd VPS heeft geen consequenties voor andere VPS'en op dezelfde (fysieke) machine. Virtualisatie kan ook gebruikt worden om verschillende en niet-uitwisselbare besturingssystemen op dezelfde computer te draaien. Bij VPS-technologie draait het vooral om het opsplitsen van een fysieke server in meerdere kleinere (virtuele) servers. Iedere VPS krijgt een eigen deel resources toegewezen, welke in principe gegarandeerd beschikbaar zijn voor de VPS. Als voorbeeld kan de fysieke server 8GB RAM hebben, waarvan 256MB gegarandeerd voor elke VPS beschikbaar is. Elke VPS heeft zijn eigen RAM, eigen schijfruimte, eigen processen, eigen OS, eigen serverload, en zelfs een eigen filesystem. Met andere woorden: elke VPS is geheel onafhankelijk, en dus "Private".

Hosted desktop

Hosted Desktop biedt u het gemak van een eigen online ICT werkplek die u in de gelegenheid stelt om overal te kunnen werken. U heeft altijd uw gegevens, e-mail en Microsoft Office applicaties bij de hand, waar u ook bent. Het enige dat u nodig heeft, is een internetverbinding.

Applications hébergées

Bij deze variant worden u applicaties op een externe server gehost en zijn deze bereikbaar voor u en uw medewerkers. Het onderhoud en beheer verzorgd ContinYou voor u.

Nous fournissons nos services dans les régions suivantes :

Nijmegen, Wijchen, Beuningen, Lent, Oosterhout, Bemmel, Elst, Arnhem, Ooij, Millingen aan de Rijn, Kranenburg, Kleve, Groesbeek, Heilig Landstichting, Berg en Dal, Ubbergen, Malden, Heumen, Molenhoek, Mook & Middelaar, Plasmolen, Overasselt, Nederasselt, Grave, Cuijk, Beers, Katwijk, Linden, Haps, Mill, Wanroij, Rijkevoort, Volkel, Uden, Sint Anthonis, Stevensbeek, Boxmeer, Beugen, Oeffelt, Overloon, Venray, Oostrum, Wanssum, Well, Bergen, Nieuw Bergen, Siebengewald, Goch, Afferden, Heijen, Ven-Zelderheide, Milsbeek, Ottersum, Gennep.

Meer informatie omtrent Hosted diensten vindt u op de onderstaande pagina's

Hosted Applicaties
Hosted Desktop
Hosted Exchange
Webhosting

Vous voulez plus d'informations ?

Voor een compleet overzicht van onze dienstverlening maken wij graag een afspraak met u. Neem een kijkje in onze agenda en plan gemakkelijk een vrijblijvend adviesgesprek in.
Of neem middels een van de contactbuttons op de website gemakkelijk contact met ons op.