+31 (0) 485 231 646

LogoLogo

ict-garantie Spécialiste Microsoft Small Business

Hybrid Cloud

Wat is Hybrid Cloud

Bij een Hybrid Cloud oplossing wordt een combinatie gemaakt van een cloud oplossing met hard- en software die nog bij u op locatie staat. U behoudt dan een deel van uw ICT-omgeving lokaal en een deel gaat ‘online’.

 

Het kan bijvoorbeeld financieel aantrekkelijker zijn als u net geïnvesteerd heeft in een nieuwe server, om deze server eerst af te schrijven: een veel toegepaste opzet is het lokaal op de server opslaan van data, en de e-mail staat dan ‘in de cloud’ door een Hosted-Exhange oplossing. Op die manier kunt u dan op de kosten letten en toch flexibeler werken. In een later traject kunt u dan bijvoorbeeld naar een volledige cloud oplossing gaan. In een Hybrid Cloud worden dus de voordelen van eigen hard- en software gecombineerd.

 

Kort gezegd bevat hybride Cloud koppelingen tussen een Cloud die door de gebruiker wordt beheerd dit wordt ook werkt Private Cloud genoemd. Hoewel de publieke particuliere segmenten van de hybride wolk samengebonden zijn blijven zij unieke entiteiten. Hiermee kan een hybride wolk de voordelen van meerdere implementatie modellen tegelijk bieden. Hybride wolken variëren sterk in verfijning. Bijvoorbeeld sommige hybride wolken bieden alleen een verband tussen de premissen en de publieke wolken. Al de moeilijkheden die inherent zijn aan twee verschillende infrastructuren is de verantwoordelijkheid van operaties en applicatieteams.

Avantages :

Er zijn verschillende redenen om voor Hybrid Cloud te kiezen. Een aantal voordelen van Hybrid Cloud: – Bespaart kosten doordat eigen hard- en software en een cloud oplossing kunnen worden gecombineerd – U kunt kostenefficiënt werken, door gebruik te maken van de ‘cloud’ – Gevoelige data blijft in eigen beheer – Door gebruik van ‘de cloud’ kan er gemakkelijk opgeschaald worden en gemakkelijk ook weer downscalen naar uw normale behoefte verbruik.

Interessant voor uw bedrijf?

Is een Hybrid Cloud oplossing een goede optie voor uw bedrijf? Het hangt helemaal af van uw bedrijf, uw investeringen in hard- en software en uw persoonlijke voorkeuren. Maak eens een afspraak om te ontdekken welke mogelijkheden Hybrid Cloud uw bedrijf kan bieden.

Nous fournissons nos services dans les régions suivantes :

Nijmegen, Wijchen, Beuningen, Lent, Oosterhout, Bemmel, Elst, Arnhem, Ooij, Millingen aan de Rijn, Kranenburg, Kleve, Groesbeek, Heilig Landstichting, Berg en Dal, Ubbergen, Malden, Heumen, Molenhoek, Mook & Middelaar, Plasmolen, Overasselt, Nederasselt, Grave, Cuijk, Beers, Katwijk, Linden, Haps, Mill, Wanroij, Rijkevoort, Volkel, Uden, Sint Anthonis, Stevensbeek, Boxmeer, Beugen, Oeffelt, Overloon, Venray, Oostrum, Wanssum, Well, Bergen, Nieuw Bergen, Siebengewald, Goch, Afferden, Heijen, Ven-Zelderheide, Milsbeek, Ottersum, Gennep.

Vous voulez plus d'informations ?

Vous trouverez des informations supplémentaires sur les services de cloud computing sur le site
. Pour un aperçu complet de nos services, nous souhaiterions prendre rendez-vous avec vous. Consultez notre agenda et planifiez facilement une consultation non contraignante.
Vous pouvez également nous contacter facilement en utilisant l'un des boutons de contact du site.