+31 (0) 485 231 646

LogoLogo

ictwaarborg Microsoft Small Business Specialist

Endpoint security

Enpoint Security

Endpoint security controleert of externe devices, die een connectie met het bedrijfsnetwerk willen maken, voldoen aan de geldende beveiligingspolicies.

 

Het neemt de overhand om te beschermen tegen computernetwerken die op afstand worden overbrugd om apparaten van gebruikers. Het gebruik van laptops, tablets, mobiele apparaten en andere draadloze gadgets die verband houden met bedrijfsnetwerken creëert kwetsbaarheid paden op beveiligingsrisico’s. endpoint security is een software aanpak die helpt bij het identificeren en beheren van computers van gebruikers om toegang via het bedrijfsnetwerk te krijgen.

Wat levert het u op?

Met behulp van endpoint security bepaalt u aan welke eisen devices moeten voldoen. Voldoen ze daar niet aan, dan ook geen verbinding. Zo voorkomt u dat ongewenste spyware, malware of virussen toegang krijgen tot uw bedrijfsnetwerk en daar schade aanricht. Zo is de beveiliging van uw kostbare gegevens veiliggesteld.

Welke endpoint security past bij uw organisatie?

Er zijn zeer veel verschillende endpoint security oplossingen in de markt. Deze hebben allemaal hun eigen sterke en zwakke punten. Het is dus zaak om het product te kiezen dat bij uw omgeving past. Daarvoor is het natuurlijk nodig om uw eisen en wensen voor endpoint security goed in kaart te hebben.

 

Bent u veilig? Of misschien toch niet? Hoe heeft u de beveiliging van externe devices geregeld? Wellicht dat endpoint security voor u de ‘’finishing Touch’’ is op beveiligingsgebied.

Wij leveren onze diensten in de volgende regio's:

Nijmegen, Wijchen, Beuningen, Lent, Oosterhout, Bemmel, Elst, Arnhem, Ooij, Millingen aan de Rijn, Kranenburg, Kleef, Groesbeek, Heilig Landstichting, Berg en Dal, Ubbergen, Malden, Heumen, Molenhoek, Mook & Middelaar, Plasmolen, Overasselt, Nederasselt, Grave, Cuijk, Beers, Katwijk, Linden, Haps, Mill, Wanroij, Rijkevoort, Volkel, Uden, Sint Anthonis, Stevensbeek, Boxmeer, Beugen, Oeffelt, Overloon, Venray, Oostrum, Wanssum, Well, Bergen, Nieuw Bergen, Siebengewald, Goch, Afferden, Heijen, Ven-Zelderheide, Milsbeek, Ottersum, Gennep

Wilt u meer informatie?

Aanvullende informatie omtrent ICT beveiliging vindt u hier
Voor een compleet overzicht van onze dienstverlening maken wij graag een afspraak met u. Neem een kijkje in onze agenda en plan gemakkelijk een vrijblijvend adviesgesprek in.
Of neem middels een van de contactbuttons op de website gemakkelijk contact met ons op.