+31 (0) 485 231 646

LogoLogo

ictwaarborg Microsoft Small Business Specialist

Mobiel internet

Mobiel internet betekent overal en altijd online zijn. Of het nou een laptop, tablet of je mobiele telefoon is. Met mobiel internet kun je internetten via het 3G en 4G netwerk van telecomproviders. Dat is handig als je buiten de deur bent en toch het internet op wilt. Je kunt met een geschikte laptop, tablet of smartphone ook internetten via WiFi.

 

Snel en efficiënt anticipeert ContinYou wat de markt en de klanten willen. Hiervoor kunt u gebruik maken van mobiel internet van ContinYou. Wanneer u wilt dat uw medewerkers altijd en overal in contact kunnen blijven met de zaak kan dit worden opgelost door mobiele apparaten. Zo kunnen al u medewerkers online zijn wanneer ze onderweg zijn. Wij zorgen voor een dynamische en flexibele werkomgeving, en hierbij kunnen uw medewerkers hun tijd efficiënter indelen.

 

 

Zakelijke voordelen van het 4G netwerk

Het 4G netwerk biedt op zakelijk vlak nieuwe mogelijkheden voor communicatie en samenwerking. Het uitwisselen van grote bestanden gaat sneller en nieuwe toepassingen, zoals mobiele videoconferencing in HD kwaliteit komen beschikbaar. Hierdoor wordt de communicatie met klanten of collega’s eenvoudiger en nemen flexibiliteit en efficiëntie toe.

Waarom mobiel internet via ContinYou?

ContinYou is zakelijk partner van gerenommeerde providers zoals KPN, Vodafone en T-Mobile. Op basis van een bedrijfsanalyse over uw dataverbruik adviseren we u over de verschillende tarieven voor mobiele data abonnementen en de omvang van de databundels.

4G internet voor op de zaak

4G internet is bijna overal in Nederland beschikbaar, dit betekent dat ook mensen in het buitengebied of ver van de wijkcentrale via deze verbinding kunnen genieten van alle voordelen die snel internet met zich meebrengt.

4G back-up verbinding

Als ondernemer kunt u geen moment zonder internetverbinding.
Met een 4G internet back-up beschikt u over een redundante verbinding, zo bent u in geval van een mogelijk storing alsnog operationeel. Zo kunnen u en uw medewerkers door met de werkzaamheden en staat uw bedrijf niet stil.

Wij leveren onze diensten in de volgende regio's:

Nijmegen, Wijchen, Beuningen, Lent, Oosterhout, Bemmel, Elst, Arnhem, Ooij, Millingen aan de Rijn, Kranenburg, Kleef, Groesbeek, Heilig Landstichting, Berg en Dal, Ubbergen, Malden, Heumen, Molenhoek, Mook & Middelaar, Plasmolen, Overasselt, Nederasselt, Grave, Cuijk, Beers, Katwijk, Linden, Haps, Mill, Wanroij, Rijkevoort, Volkel, Uden, Sint Anthonis, Stevensbeek, Boxmeer, Beugen, Oeffelt, Overloon, Venray, Oostrum, Wanssum, Well, Bergen, Nieuw Bergen, Siebengewald, Goch, Afferden, Heijen, Ven-Zelderheide, Milsbeek, Ottersum, Gennep

Wilt u meer informatie?

Aanvullende informatie omtrent internet vindt u hier
Voor een compleet overzicht van onze dienstverlening maken wij graag een afspraak met u. Neem een kijkje in onze agenda en plan gemakkelijk een vrijblijvend adviesgesprek in.
Of neem middels een van de contactbuttons op de website gemakkelijk contact met ons op.