+31 (0) 485 231 646

LogoLogo

ictwaarborg Microsoft Small Business Specialist

Internet

ContinYou zorg dat u online bent

Als het om zakelijk internet gaat, dan gaat het om uw netwerk. Ongeacht of u alleen data verstuurt of ophaalt of dat u ook voice of video communicatie gebruikt. In de keuze voor het juiste zakelijk netwerk speelt de toepassing van mobiele en vaste componenten een rol en bepalen veiligheid, capaciteit, beschikbaarheid, beheersbaarheid en kosten uw keuze.

Huidige situatie en mogelijkheden voor uw bedrijf?

Welke snelheden heeft u nodig om uw bedrijfsproces te ondersteunen? Aan welke kwaliteitseisen moet de verbinding voldoen? Wat zijn overige eisen en mogelijkheden? ContinYou analyseert uw huidige bedrijfssituatie om tot een advies te komen voor de optimale combinatie van verbinding, snelheid en services.

Waarom zakelijk internet via ContinYou?

ContinYou is zakelijk partner van gerenommeerde providers zoals RoutIT, KPN, Vodafone, Ziggo, UPC, XS4ALL, Telfort, Tele2 en T-Mobile. Vanuit een objectief en onafhankelijk perspectief bieden wij complete internet en communicatie oplossingen om processen in uw bedrijf te optimaliseren en zo de efficiëntie en het rendement van uw werknemers te verhogen.

Wij leveren onze diensten in de volgende regio's:

Nijmegen, Wijchen, Beuningen, Lent, Oosterhout, Bemmel, Elst, Arnhem, Ooij, Millingen aan de Rijn, Kranenburg, Kleef, Groesbeek, Heilig Landstichting, Berg en Dal, Ubbergen, Malden, Heumen, Molenhoek, Mook & Middelaar, Plasmolen, Overasselt, Nederasselt, Grave, Cuijk, Beers, Katwijk, Linden, Haps, Mill, Wanroij, Rijkevoort, Volkel, Uden, Sint Anthonis, Stevensbeek, Boxmeer, Beugen, Oeffelt, Overloon, Venray, Oostrum, Wanssum, Well, Bergen, Nieuw Bergen, Siebengewald, Goch, Afferden, Heijen, Ven-Zelderheide, Milsbeek, Ottersum, Gennep

Meer informatie omtrent internet diensten vindt u op de onderstaande pagina's

Glasvezel- of DSL verbinding
Mobiel internet
Veilige verbindingen / IP-VPN

Wilt u meer informatie?

Voor een compleet overzicht van onze dienstverlening maken wij graag een afspraak met u. Neem een kijkje in onze agenda en plan gemakkelijk een vrijblijvend adviesgesprek in.
Of neem middels een van de contactbuttons op de website gemakkelijk contact met ons op.