+31 (0) 485 231 646

LogoLogo

ictwaarborg Microsoft Small Business Specialist

Netwerkbeveiliging

Netwerkbeveiliging oplossingen voor iedere situatie

Een goede netwerk security is de basis van iedere netwerk infrastructuur, groot of klein. Om uw netwerk optimaal te beveiligen teven risico’s van buitenaf leveren wij een volledige pakket van netwerkbeveiliging oplossingen die, voor elke specifieke situatie, exact doen wat ze moeten doen.

De meeste organisaties in Nederland hebben verouderde netwerkbeveiligingssystemen en lopen hiermee grote risico’s, terwijl de risico’s door toedoen van cybercriminelen, hackers, malware, en datadiefstal alleen maar toenemen. Daarnaast is het ICT-landschap onderhevig aan een zeer sterk veranderende dynamiek door o.a. virtualisatie, cloud services en sociale netwerken.

Netwerkbeveiliging adresseert de volgende 5 netwerkbeveiligingsrisico’s:

vernietiging van informatie
verminking van informatie
verwijdering en herhaling van informatie
publicatie van informatie
onderbreking van informatie

Netwerk beveiliging

U wilt weten of uw bedrijfsnetwerk veilig is? Neem de proef op de som via een netwerk audit.

Beveiliging

Informatiebeveiliging speelt een belangrijke rol binnen elke organisatie. Informatie wordt steeds meer in digitale vorm opgeslagen en verstuurd. Imagoverlies en verlies van een concurrentiestrijd zijn slechts enkele voorbeelden van gevolgen bij het in verkeerde hand vallen van uw bedrijfsinformatie.

Netwerk audit

Door een netwerk audit op regelmatige basis toe te passen binnen uw infrastructuur, heeft u altijd een actueel beeld hoe het gesteld is met de veiligheid van uw bedrijfsnetwerk. Het houden van een beveiligingsaudit is een algemeen begrip en kan van toepassing zijn op uw netwerkinfrastructuur, fysieke beveiliging binnen de organisatie en beveiliging van systemen.

Wij leveren onze diensten in de volgende regio's:

Nijmegen, Wijchen, Beuningen, Lent, Oosterhout, Bemmel, Elst, Arnhem, Ooij, Millingen aan de Rijn, Kranenburg, Kleef, Groesbeek, Heilig Landstichting, Berg en Dal, Ubbergen, Malden, Heumen, Molenhoek, Mook & Middelaar, Plasmolen, Overasselt, Nederasselt, Grave, Cuijk, Beers, Katwijk, Linden, Haps, Mill, Wanroij, Rijkevoort, Volkel, Uden, Sint Anthonis, Stevensbeek, Boxmeer, Beugen, Oeffelt, Overloon, Venray, Oostrum, Wanssum, Well, Bergen, Nieuw Bergen, Siebengewald, Goch, Afferden, Heijen, Ven-Zelderheide, Milsbeek, Ottersum, Gennep

Wilt u meer informatie?

Aanvullende informatie omtrent ICT beveiliging vindt u hier
Voor een compleet overzicht van onze dienstverlening maken wij graag een afspraak met u. Neem een kijkje in onze agenda en plan gemakkelijk een vrijblijvend adviesgesprek in.
Of neem middels een van de contactbuttons op de website gemakkelijk contact met ons op.