+31 (0) 485 231 646

LogoLogo

ictwaarborg Microsoft Small Business Specialist

Hosted Applicaties

Met Hosted Applicaties zorgt ContinYou voor de installatie van uw applicaties en beheert en onderhoudt ContinYou ze. U heeft er geen omkijken meer naar.

Als u kiest voor Hosted Applicaties in uw ICT omgeving, dan zorgt ContinYou voor de installatie, beheer en onderhoud van uw applicaties. Met Hosted Applicaties worden uw eigen applicaties niet op een server in úw bedrijfspand geplaatst, maar op een server in het datacenter van ContinYou. Denk bijvoorbeeld aan de kernapplicatie voor uw branche of aan Customer Relationship Management en Enterprise Resource Planning.

 

Via uw internetverbinding maken u, en eventueel uw relaties, gebruik van deze applicaties alsof ze op uw eigen server staan. U kunt de programma’s overal gebruiken als u beschikt over een computer met internetverbinding.

‘SaaS’ of Software-as-a-Service is de software die ContinYou gebruikt en die als een online applicatie dienst wordt gebruikt.

Hosted Applicaties biedt een aantal belangrijke voordelen ten opzichte van het zelf aanschaffen van een server met application software:

Geen investering in servers
Geen dure licenties
Lage implemantiekosten
Continuïteit gewaarborgd
Flexibel

Wij leveren onze diensten in de volgende regio's:

Nijmegen, Wijchen, Beuningen, Lent, Oosterhout, Bemmel, Elst, Arnhem, Ooij, Millingen aan de Rijn, Kranenburg, Kleef, Groesbeek, Heilig Landstichting, Berg en Dal, Ubbergen, Malden, Heumen, Molenhoek, Mook & Middelaar, Plasmolen, Overasselt, Nederasselt, Grave, Cuijk, Beers, Katwijk, Linden, Haps, Mill, Wanroij, Rijkevoort, Volkel, Uden, Sint Anthonis, Stevensbeek, Boxmeer, Beugen, Oeffelt, Overloon, Venray, Oostrum, Wanssum, Well, Bergen, Nieuw Bergen, Siebengewald, Goch, Afferden, Heijen, Ven-Zelderheide, Milsbeek, Ottersum, Gennep

Wilt u meer informatie?

Aanvullende informatie omtrent Hosted diensten vindt u hier
Voor een compleet overzicht van onze dienstverlening maken wij graag een afspraak met u. Neem een kijkje in onze agenda en plan gemakkelijk een vrijblijvend adviesgesprek in.
Of neem middels een van de contactbuttons op de website gemakkelijk contact met ons op.