+31 (0) 485 231 646

LogoLogo

ictwaarborg Microsoft Small Business Specialist

Managed Mail Security

Anti-spam- en anti-virusoplossing in de cloud

Met de op Cloud-technologie gebaseerde anti-spam- en anti-virusoplossing van ContinYou, is uw netwerk snel en doeltreffend beschermd tegen spam-gerelateerde en met virus besmette e-mailberichten. Doordat deze oplossing zich in de ‘Cloud’ begeeft, is een investering in hard- en software niet nodig. U betaalt een vast bedrag in de maand tegen bescherming.
Ons filter is onderdeel van een wereldwijd netwerk van anti-spam- en antivirusservers. Dat maakt het mogelijk dat iedere 30 minuten de anti-spam- en antivirusdefinities een update ontvangen. Het filter is dus altijd up-to-date tegen de laatste spamberichten en virusbesmettingen.
Naast het filter voor inkomende berichten is het ook mogelijk om een filter in te stellen dat uitgaande berichten controleert. Mocht het werkstation van u of van één van uw werknemers een virus bevatten dan bestaat er kans op ernstige gevolgen. Doordat virussen door uw netwerk verspreid worden, is de kans groot dat uw IP adres en zelfs domeinnaam op blacklists komen te staan. Denk daarbij aan de SORBS-lijsten. Het gevolg hiervan is dat providers e-mailberichten die afkomstig zijn van u dan niet meer in behandeling nemen. Het filter van ContinYou voorkomt de verspreiding van spam en virusberichten via e-mail. Daardoor worden spam en berichten met virussen niet verspreid naar uw relaties en komt uw continuïteit niet in gevaar.

Continuïteit mailverkeer

Onze oplossing maakt gebruik van traditionele en hypermoderne technologieën om e-mailbeveiliging te verbeteren en biedt ingebouwde continuïteit die zorgt voor onafgebroken service als je e-mailinfrastructuur offline is. Tevens is een optie beschikbaar om een archieffunctie toe te voegen, iets wat spoedig een noodzaak zal worden voor bedrijven.

Wij leveren onze diensten in de volgende regio's:

Nijmegen, Wijchen, Beuningen, Lent, Oosterhout, Bemmel, Elst, Arnhem, Ooij, Millingen aan de Rijn, Kranenburg, Kleef, Groesbeek, Heilig Landstichting, Berg en Dal, Ubbergen, Malden, Heumen, Molenhoek, Mook & Middelaar, Plasmolen, Overasselt, Nederasselt, Grave, Cuijk, Beers, Katwijk, Linden, Haps, Mill, Wanroij, Rijkevoort, Volkel, Uden, Sint Anthonis, Stevensbeek, Boxmeer, Beugen, Oeffelt, Overloon, Venray, Oostrum, Wanssum, Well, Bergen, Nieuw Bergen, Siebengewald, Goch, Afferden, Heijen, Ven-Zelderheide, Milsbeek, Ottersum, Gennep

Wilt u meer informatie?

Aanvullende informatie omtrent Managed Services vindt u hier
Voor een compleet overzicht van onze dienstverlening maken wij graag een afspraak met u. Neem een kijkje in onze agenda en plan gemakkelijk een vrijblijvend adviesgesprek in.
Of neem middels een van de contactbuttons op de website gemakkelijk contact met ons op.