+31 (0) 485 231 646

LogoLogo

ictwaarborg Microsoft Small Business Specialist

Microsoft 365

De basis van de moderne werkplek

Microsoft 365 Combineert de kracht van Office 365, Windows 10 Enterprise en security. Een intelligente oplossing waar alle medewerkers op een veilige manier mee kunnen werken.


1. Transformeer samenwerking op de werkplek

Breng werknemers in contact met de mensen, informatie en inhoud die ze nodig hebben om hun beste werk te doen, vanaf elk apparaat.


2. Stroomlijn bedrijfsprocessen

Integreer aanpasbare apps en automatiseringstools om uw bestaande processen en werkstromen te transformeren.


3. Bescherm je bedrijf

Beveilig bedrijfsmiddelen met intelligente beveiliging die je productiviteit niet zal vertragen.


Wordt geleverd met Office

Blijf op elk apparaat up-to-date met de nieuwste versie van Word, Excel, PowerPoint en meer. Microsoft 365 toepassingen bieden intelligente mogelijkheden om je te helpen tijd te besparen en betere resultaten te verkrijgen. Maak inhoud met ingebouwde hulpbronnen, ontwerp met zelfvertrouwen en analyseer gegevens om inzicht te krijgen. Of je nu een cv bijwerkt, een presentatie maakt of je budget evalueert, met intelligente services zoals Onderzoek en Editor in Word, Designer in PowerPoint en Insight Services kun je als een pro werken.

Communiceer effectiever

Krijg je team op één lijn met groeps-chats, onlinevergaderingen, bellen en webconferenties.


Chatten
Deel je mening, en je persoonlijkheid. Stuur GIF's, stickers en emoji's in een groeps-chat of in één-op-één berichten.


Vergaderen
Schakel onmiddellijk over van groeps-chat naar videobellen met één klik op een knop. Teams van 10 of 10.000 mensen kunnen op één plek vergaderen, op hoeveel verschillende locaties ze zich ook bevinden.


Bellen
Roep nooit meer "Wie is er zojuist bijgekomen?!" Gebruik Teams-oproepen, Telefoonsysteem, Oproepabonnement8 of Directe routering voor stressvrije telefonische vergaderingen.


Samenwerken
Zoek nooit meer verwoed naar bestanden. In Teams kun je Word-, PowerPoint- en Excel-bestanden in realtime bekijken, delen en bewerken.

Verbind, plan, en krijg werk gedaan

Werk efficiënt met je e-mail, agenda, contactpersonen, taken en meer, allemaal op één plek. Microsoft-producten voor zakelijke e-mail en agenda helpen je bij te houden wat belangrijk is met een duidelijke, geïntegreerde weergave van je e-mail, agenda en contactpersonen.


Blijf overal verbonden
In Microsoft 365 worden e-mailberichten, agenda's en contactgegevens op al je apparaten in realtime gesynchroniseerd. Inhoud is dus altijd up-to-date, welk apparaat je ook gebruikt. Het plannen verloopt overal gemakkelijk en probleemloos. En geen paniek als je je telefoon kwijtraakt. Je kunt deze op afstand wissen om je persoonlijke gegevens veilig te houden.


Elke e-mail aanpassen en opslaan
Je e-mails vallen meer op wanneer je ze personaliseert door een aangepaste opmaak te gebruiken, afbeeldingen toe te voegen en je eigen domeinnaam te gebruiken.2 Dat kan met Microsoft 365. Je kunt probleemloos berichten verzenden die 150 MB groot zijn, en dankzij 100 GB opslag kun je zo veel e-mails bewaren als je maar wilt, zelfs als ze een aangepaste opmaak of afbeeldingen bevatten.


Maak de juiste verbinding
Krijg rijk inzicht in de mensen met wie je samenwerkt, zowel binnen als buiten je organisatie, door je LinkedIn-profiel te verbinden met je Microsoft 365-profiel.

Automatiseer bedrijfsprocessen

Voeg de Microsoft-apps en services van derden toe die je gebruikt om je bedrijf te laten groeien.


Verzamel en beheer gegevens en bestanden
Verzamel gegevens in SharePoint-lijsten (net zoals je zou doen in Excel) en deel en beheer de lijsten eenvoudig op een intranet. Er zijn meer dan tien miljoen aangepaste lijsten in gebruik in Microsoft 365, van eenvoudige lijsten zoals contacten- en takenlijsten tot bedrijfskritische lijsten met werkzaamheden voor grote ondernemingen. Gebruik Microsoft Power Apps om aangepaste formulieren te maken voor het bekijken, maken en wijzigen van gegevens en bestanden.


Automatiseer terugkerende taken
Zorg dat jij en je team minder tijd verliezen aan terugkerende, handmatige teamtaken en organisatorische processen. Gebruik de eenvoudige en visuele designer in Power Automate om de stappen te plannen. Je kunt alles doen in Power Automate, van het configureren van waarschuwingen en goedkeuringen tot het maken van complexe processen met meerdere fasen.


Maak verbinding en integreer met gegevensbronnen en services
Wanneer je voor je proces gegevens nodig hebt uit andere bronnen en services, kun je in Power Automate de gegevensuitwisseling automatiseren, bestanden synchroniseren en meer. Je kunt met Power Automate bijvoorbeeld informatie die door een verkoopteam in Microsoft Dynamics is ingevoerd, kopiëren naar een SharePoint-lijst die bij de productie wordt gebruikt. Power Automate kan ook worden geïntegreerd met on-premises en externe services.


Maak apps die je bedrijf transformeren
Met Power Apps kun je, zonder code te hoeven schrijven, apps maken die werken met gegevens in SharePoint-lijsten en -bibliotheken, maar ook met andere on-premises bronnen en cloudbronnen. Gebruik Power Apps om digitale ervaringen te creëren die gebruikmaken van technieken zoals camera’s op mobiele telefoons, om op innovatieve manieren te werken.

Veilige toegang tot je organisatie

Vereenvoudig en bescherm toegang tot apparaten en apps met intelligent identiteits- en toegangsbeheer om veiligheid en productiviteit te verbeteren met Microsoft 365.


Vereenvoudig eenmalige aanmelding met Azure Active Directory
Microsoft 365 gebruikt Azure Active Directory om gebruikersidentiteiten te beheren achter de schermen. Enterprise-abonnementen bevatten een gratis abonnement op Azure AD zodat je kunt integreren met Microsoft 365 om wachtwoorden te synchroniseren of eenmalige aanmelding in te stellen.


Verklein het risico op gegevenslekken en werk zonder wachtwoorden
Windows Hello voor Bedrijven vervangt wachtwoorden door sterke meervoudige verificatie in Windows 10. Meld je aan met je gezicht, irisscan, vingerafdruk of PIN om je verifiëren voor apps, inhoud en hulmiddelen zonder een wachtwoord op te slaan.


Verdedig jezelf tegen hackers met een intelligente, risicogebaseerde benadering
Microsoft 365 Enterprise E5-oplossingen voor identiteits- en toegangsbeheer bieden je de intelligentie om riskant aanmeldingsgedrag te detecteren en de mogelijkheid om beleid toe te passen om toegang te beperken of te blokkeren afhankelijk van de regels die je toepast.

Bescherm je gegevens

Bescherm de bedrijfsgegevens op persoonlijke apparaten en die van je bedrijf.


Beveilig gevoelige inhoud
Gegevensbeschermingstechnologieën in Microsoft 365 helpen standaard te verzekeren dat belangrijke gegevens veilig blijven en dat alleen de juiste mensen er toegang toe hebben. Bovendien kunnen gebruikers dankzij Microsoft 365 naadloos versleutelde en met rechten beveiligde e-mails uitwisselen om te helpen voorkomen dat gevoelige gegevens in documenten en e-mails op ongepaste wijze worden gedeeld.


Behoud de controle in de cloud
Met Microsoft 365 blijven je gegevens van jou, zelfs als ze in de cloud staan. Jij bepaalt de toegang tot je gevoelige gegevens met flexibele, aanpasbare beleidsregels. Gebruik automatisch en ad-hoc beleid gevoelige berichten en documenten te beveiligen. Of markeer meer dan 90 gevoelige gegevenstypen om creditcard- en paspoortnummers, medische gegevens en meer te beveiligen.


Voldoe eenvoudiger aan compliancebehoeften
Complianceoplossingen die moeilijk te implementeren of gebruiken zijn, vergroten het risico op gegevenslekken en dat gegevens op ongepaste wijze worden gedeeld. Microsoft 365 helpt gevoelige gegevens te beschermen zonder in te leveren op productiviteit. Office 365-hulpmiddelen voor preventie van gegevensverlies (DLP) helpen inhoud zoals HIPAA- en AVG-gerelateerde gegevens te beveiligen.

Profiteer van krachtige bescherming tegen cyberbedreigingen

Microsoft-hulpprogramma‘s voor bedreigingsbeveiliging werken samen om je e-mail, gegevens, apparaten en identiteiten te helpen beschermen tegen het groeiende, steeds duurdere risico van cyberbedreigingen.


Profiteer van betrouwbare, professionele bedreigingsbeveiliging
Aangezien er elke 39 seconden ergens ter wereld een hackeraanval plaatsvindt, heb je betrouwbare, beproefde bescherming voor je digitale omgeving nodig. De Microsoft 365-technologieën voor bedreigingsbeveiliging bieden bescherming tegen en inzicht in spam, malware, virussen, phishing-pogingen, schadelijke koppelingen en andere bedreigingen.


Voorkomen van, ontdekken van en reageren op geavanceerde bedreigingen
Ontvang uitgebreide eindpuntbescherming met Microsoft Defender Advanced Threat Protection. Microsoft Defender ATP beschermt eindpunten tegen cyberaanvallen, detecteert geavanceerde aanvallen en gegevenslekken, automatiseert beveiligingsincidenten en verbetert het beveiligingsbeleid.


Help te beschermen tegen geavanceerde e-mailbedreigingen
Office 365 Advanced Threat Protection (ATP) helpt te beschermen tegen onbekende, geavanceerde aanvallen die verborgen liggen in e-mailbijlagen en koppelingen, en biedt baanbrekende verdediging tegen zero-day-bedreigingen, ransomware en andere geavanceerde malware. Met uitgebreide rapporten kun je onderzoeken waarom ATP een bedreiging heeft aangegeven en ze geven belangrijke inzichten in gebruikers in je bedrijf die het doelwit zijn.


Zorg voor meer inzicht en controle
Identificeer risicovol en abnormaal gebruik, beveiligingsincidenten en veranderende bedreigingen in je Microsoft 365-omgeving en stel gedetailleerde beleidsregels en controles voor anomaliedetectie in met Microsoft Cloud App Security. Krijg meer inzicht in je Microsoft 365-gebruik en ontdek schaduw-IT van cloud-apps in je organisatie.


Geavanceerde aanvallen on-premises en in de cloud ontdekken en onderzoeken
Azure Advanced Threat Protection maakt gebruik van je on-premises Active Directory-signalen om geavanceerde bedreigingen, gehackte identiteiten en kwaadaardige insider-acties die zijn gericht op je bedrijf te identificeren, te detecteren en te onderzoeken. Azure ATP biedt onschatbare inzichten in identiteitsconfiguraties en voorgestelde beste werkwijzen voor beveiliging om identiteiten te beschermen en het aanvalsgebied te verkleinen.

Microsoft 365 advanced security

Office 365 Advanced Threat Protection (ATP)
Voorziet in extra bescherming tegen phishing, onveilige bijlagen en links, en geavanceerde malware.


Information Rights Management (IRM)
Beheert de toegang tot bedrijfsdocumenten of andere bedrijfsdata door beperkingen op te leggen (bijvoorbeeld: ‘Niet kopiëren’ of ‘Niet doorsturen’).


Windows Defender
Beveiligt Windows 10-toestellen tegen virussen, spyware en andere schadelijke software.


Exchange Online Archiving
Voorkomt het verlies van e-mails door onbeperkte archivering en langetermijnbehoud in te schakelen.

Controle over alle devices

De Intune App Protection garandeert de veiligheid van bedrijfsgegevens op alle desktops en mobiele apparaten (ook voor iOS- en Android).

Verdedig je tegen cyberbedreigingen

Waak tegen onveilige bijlagen, verdachte koppelingen en andere malware.

Wij leveren onze diensten in de volgende regio's:

Nijmegen, Wijchen, Beuningen, Lent, Oosterhout, Bemmel, Elst, Arnhem, Ooij, Millingen aan de Rijn, Kranenburg, Kleef, Groesbeek, Heilig Landstichting, Berg en Dal, Ubbergen, Malden, Heumen, Molenhoek, Mook & Middelaar, Plasmolen, Overasselt, Nederasselt, Grave, Cuijk, Beers, Katwijk, Linden, Haps, Mill, Wanroij, Rijkevoort, Volkel, Uden, Sint Anthonis, Stevensbeek, Boxmeer, Beugen, Oeffelt, Overloon, Venray, Oostrum, Wanssum, Well, Bergen, Nieuw Bergen, Siebengewald, Goch, Afferden, Heijen, Ven-Zelderheide, Milsbeek, Ottersum, Gennep

Wilt u meer informatie?

Aanvullende informatie omtrent Cloud diensten vindt u hier
Voor een compleet overzicht van onze dienstverlening maken wij graag een afspraak met u. Neem een kijkje in onze agenda en plan gemakkelijk een vrijblijvend adviesgesprek in.
Of neem middels een van de contactbuttons op de website gemakkelijk contact met ons op.