+31 (0) 485 231 646

LogoLogo

ictwaarborg Microsoft Small Business Specialist

Windows computer ondersteuning

Trage computer

Het traag worden van uw computer is een van de grootste ergernissen. Hoe deze traagheid wordt veroorzaakt is meestal niet meer te achterhalen. Maar wat veel belangrijker is; hoe krijgt u weer die snelle computer waar u ooit zo blij mee was?

Herinstallatie lost alles op

Er zijn tientallen redenen waarom het verstandig is over te gaan tot een herinstallatie van Windows. Uw computer kan in de loop van de tijd traag zijn geworden of een hardnekkig virus of spywareprogramma kan zich genesteld hebben op de harde schijf. Een herinstallatie kost soms minder tijd dan het handmatig verhelpen van de problemen, maar levert als voordeel een snel en schoon systeem op.

Diagnose en werkwijze

Na een korte diagnose kan vaak al vastgesteld worden of het in uw geval zin heeft de computer op te schonen of om voor een schone installatie te gaan. ContinYou verzorgt de gehele (her)installatie van het besturingssysteem. Voor een herinstallatie zal u gevraagd worden of er voor u belangrijke bestanden op de computer staan en of u daar al back-ups van heeft. Eventueel kunnen deze nog gemaakt worden. Voor het instellen van e-mail zijn er wachtwoorden nodig. Soms maakt u ook gebruik van speciale software welke niet standaard bij Windows geleverd wordt. Houdt er rekening mee dat daarvoor installatiemedia (CD/DVD of on-line downloaden) en eventuele registratie sleutels nodig zijn. U moet hier denken aan betaalde virusscanners, office pakketten e.d.

Wij leveren onze diensten in de volgende regio's:

Nijmegen, Wijchen, Beuningen, Lent, Oosterhout, Bemmel, Elst, Arnhem, Ooij, Millingen aan de Rijn, Kranenburg, Kleef, Groesbeek, Heilig Landstichting, Berg en Dal, Ubbergen, Malden, Heumen, Molenhoek, Mook & Middelaar, Plasmolen, Overasselt, Nederasselt, Grave, Cuijk, Beers, Katwijk, Linden, Haps, Mill, Wanroij, Rijkevoort, Volkel, Uden, Sint Anthonis, Stevensbeek, Boxmeer, Beugen, Oeffelt, Overloon, Venray, Oostrum, Wanssum, Well, Bergen, Nieuw Bergen, Siebengewald, Goch, Afferden, Heijen, Ven-Zelderheide, Milsbeek, Ottersum, Gennep

Wilt u meer informatie?

Aanvullende informatie omtrent computersupport vindt u hier
Voor een compleet overzicht van onze dienstverlening maken wij graag een afspraak met u. Neem een kijkje in onze agenda en plan gemakkelijk een vrijblijvend adviesgesprek in.
Of neem middels een van de contactbuttons op de website gemakkelijk contact met ons op.