+31 (0) 485 231 646

LogoLogo

ictwaarborg Microsoft Small Business Specialist

Video surveillance

Het beschermen van personeel, klanten en activa

Videobewaking is niet alleen over het verbeteren van uw bescherming tegen overvallen. Het gaat ook over het verstrekken van een veilige omgeving voor uw medewerkers en klanten – overal van de parkeerplaats tot aan de winkelruimte en / of werkplekken.

Een netwerk video-oplossing van ContinYou biedt een schaalbaar surveillance platform, zodat u:

Beschikt over een toekomstbestendige, flexibele en kostenefficiënte bewakingssysteem
Monitoren van meerdere vestigingen vanuit een centrale of mobiele locatie en snel te verifiëren en te reageren op alarmen
Opslaan van HDTV-kwaliteit video van alle incidenten
Een stap voor blijven op geweld en fraude
Voldoen aan uw specifieke behoeften m.b.t. surveillance

Bij het kiezen van een video surveillanceoplossing van ContinYou, profiteert u van ‘s werelds toonaangevende reeks van netwerkcamera’s, waaronder:

Afschrikken entree camera’s

Discrete uitgang camera’s

Hoge-resolutie lobby camera’s

ATM-monitoring oplossingen voor zowel binnen- als buitengebruik

Voor het opnemen, kunt u standaard IP-gebaseerde storage-oplossingen gebruiken, wat betekent dat je niet langer zorgen te maken over slecht functionerende recorders die weken kan duren om te vervangen. Indien gewenst kunnen bestaande systemen worden ingezet voor opslag van de data van uw beelden.

Wij leveren onze diensten in de volgende regio's:

Nijmegen, Wijchen, Beuningen, Lent, Oosterhout, Bemmel, Elst, Arnhem, Ooij, Millingen aan de Rijn, Kranenburg, Kleef, Groesbeek, Heilig Landstichting, Berg en Dal, Ubbergen, Malden, Heumen, Molenhoek, Mook & Middelaar, Plasmolen, Overasselt, Nederasselt, Grave, Cuijk, Beers, Katwijk, Linden, Haps, Mill, Wanroij, Rijkevoort, Volkel, Uden, Sint Anthonis, Stevensbeek, Boxmeer, Beugen, Oeffelt, Overloon, Venray, Oostrum, Wanssum, Well, Bergen, Nieuw Bergen, Siebengewald, Goch, Afferden, Heijen, Ven-Zelderheide, Milsbeek, Ottersum, Gennep

Wilt u meer informatie?

Aanvullende informatie omtrent ICT beveiliging vindt u hier
Voor een compleet overzicht van onze dienstverlening maken wij graag een afspraak met u. Neem een kijkje in onze agenda en plan gemakkelijk een vrijblijvend adviesgesprek in.
Of neem middels een van de contactbuttons op de website gemakkelijk contact met ons op.