+31 (0) 485 231 646

LogoLogo

ictwaarborg Microsoft Small Business Specialist

Windows Virtual Desktop

Wat is Windows Virtual Desktop en wat kan het betekenen voor uw organisatie

Met de dienst is een Windows 10 besturingssysteem vanuit Azure te runnen op een lokaal apparaat zoals een laptop, tablet, thin cliënt of een ‘gewone’ pc. De dienst is beschikbaar op Windows-apparaten, maar ook op Android, Mac, iOS en zelfs via je webbrowser.


Ook biedt Windows Virtual Desktop de mogelijkheid om legacy en lokaal geïnstalleerd enterprise-applicaties onder te brengen in virtuele omgeving via een Remote Desktop Services (RDS). Kort gezegd betekent dit dat u als gebruiker applicaties vanuit één gevirtualiseerde desktopomgeving kunt bereiken vanaf iedere locatie.

Gestroomlijnde Windows omgeving

Windows Virtual Desktop is een uitgebreide cloudservice voor het virtualiseren van bureaubladen en apps. Het is de enige virtuele bureaublad-VDI (virtual desktop infrastructure) die vereenvoudigd beheer, multisessie-Windows 10, optimalisaties voor Office 365 ProPlus en ondersteuning voor RDS-omgevingen (Extern bureaublad-services) biedt. Implementeer en schaal uw Windows-bureaubladen en -apps in enkele minuten in Azure en verkrijg ingebouwde beveiligings- en nalevingsfuncties.

Schaalbaar

Met Windows Virtual Desktop betaalt u alleen voor de diensten waarvan gebruikers gebruikmaken tijdens de service.

Een veiligere, productievere virtuele bureaubladervaring Microsoft 365

Implementeer een complete, intelligente oplossing die de creativiteit en samenwerking bevordert bij iedereen. Stap over op Microsoft 365 en verkrijg Office 365, Windows 10 en Enterprise Mobility + Security.

Flexibele migratie naar de cloud voor Extern bureaublad-services

Optimaliseer uw cloudervaring en verlaag tegelijkertijd de kosten voor uw Windows Server-bureaubladen en -apps. Ontvang alle hulpprogramma's en resources die u nodig hebt om uw apps, gegevens en infrastructuur op eigen snelheid en met vertrouwen te migreren.

Ondersteunde overgang van Windows 7 naar Windows 10

Verkrijg gratis uitgebreide beveiligingsupdates voor uw virtuele Windows 7-bureaublad nu de uitgebreide ondersteuning voor Windows 7 binnenkort wordt beëindigd. Zo krijgt u meer ondersteuningsopties voor vorige app-versies tijdens uw overgang naar Windows 10.

Waarom vertrouwen op Windows Virtual Desktop?Microsoft investeert jaarlijks meer dan één miljard dollar in onderzoek en ontwikkeling van cyberbeveiliging.


Er werken meer dan 3500 beveiligingsexperts bij ons die allemaal zijn toegewijd aan de beveiliging en privacy van uw gegevens.


Azure heeft meer nalevingscertificeringen dan enige andere cloudprovider. Bekijk de uitgebreide lijst

De beste Microsoft en Office 365 ervaring.


Wij leveren onze diensten in de volgende regio's:

Nijmegen, Wijchen, Beuningen, Lent, Oosterhout, Bemmel, Elst, Arnhem, Ooij, Millingen aan de Rijn, Kranenburg, Kleef, Groesbeek, Heilig Landstichting, Berg en Dal, Ubbergen, Malden, Heumen, Molenhoek, Mook & Middelaar, Plasmolen, Overasselt, Nederasselt, Grave, Cuijk, Beers, Katwijk, Linden, Haps, Mill, Wanroij, Rijkevoort, Volkel, Uden, Sint Anthonis, Stevensbeek, Boxmeer, Beugen, Oeffelt, Overloon, Venray, Oostrum, Wanssum, Well, Bergen, Nieuw Bergen, Siebengewald, Goch, Afferden, Heijen, Ven-Zelderheide, Milsbeek, Ottersum, Gennep

Wilt u meer informatie?

Aanvullende informatie omtrent Cloud diensten vindt u hier
Voor een compleet overzicht van onze dienstverlening maken wij graag een afspraak met u. Neem een kijkje in onze agenda en plan gemakkelijk een vrijblijvend adviesgesprek in.
Of neem middels een van de contactbuttons op de website gemakkelijk contact met ons op.