+31 (0) 485 231 646

LogoLogo

ictwaarborg Microsoft Small Business Specialist

Glasvezel- of DSL verbinding

Glasvezelverbinding

Glasvezel is een technologie die een ultrasnelle internet verbinding garandeert. U kunt met glasvezel tegelijkertijd gebruikmaken van verschillende zware toepassingen. Diensten zoals pinnen, video conferenties, beeldtelefonie of camerabewaking functioneren veel sneller en beter met een glasvezelaansluiting.

Onbegrensde mogelijkheden met zakelijk glasvezel van ContinYou

Ons specialisme en heel populair: zakelijk glasvezel met snelheden oplopend tot 1.000 Mb/s. U heeft letterlijk alle troeven in handen. Ga maar na: internet, telefonie, online back-up, pintransacties, alarmtransmissie, videoconferencing, cloud computing, het nieuwe werken en VPN. Alles is mogelijk, snelheid en capaciteit vormen geen beperking meer. Maar… niet iedere onderneming is gelijk. ContinYou helpt.

 

Internet via zakelijk glasvezel kan bij ContinYou met een snelheid vanaf 10 Mb/s, oplopend tot een maximum van 1.000 Mb/s. Flitsend snel internet dus! Stabiel en voor heel veel toepassingen geschikt. Onze experts bepalen – samen met u – de beste keuze voor uw bedrijf. Maatwerk. Vervolgens begeleiden wij het gehele traject: van planning en graafwerkzaamheden tot de definitieve oplevering van uw glasvezelverbinding. Efficiënt en vakkundig!

Voordelen van een glasvezelverbinding

 • gegarandeerde snelheid vanaf 10 Mb/s, oplopend tot 1.000 Mb/s!
 • Flitsend snel werken: even snel uploaden als downloaden
 • Leverbaar in heel Nederland
 • Maatwerk invulling
 • Koppelen aan bedrijfsnetwerk
 • Eenvoudig opschalen: klaar voor de groei van uw bedrijf

 • Lokale glasvezel initiatieven

  Als lokale ICT-dienstverlener en internetprovider is ContinYou betrokken bij lokale glasvezel initiatieven. Al onze glasvezelverbindingen zijn van uitstekende kwaliteit en bieden een stabiele verbinding met lage latency. Omdat het glasvezel betreft is deze verbinding symmetrisch dit betekend even snel uploaden als downloaden. ContinYou kan onder andere over de lokale initiatieven van E-Fiber en NDIX connecteren. Enkele gemeentes waar deze verbinding al beschikbaar is of op korte termijn beschikbaar komt:

   

  - Gemeente Bergen
  - Gemeente Mook & Middelaar
  - Gemeente Gennep
  - Gemeente Cuijk
  - Gemeente Boxmeer


  Uw internetverbinding proactief en redundant in beheer

  Zonder dat u zich er bewust van zult zijn maken veel diensten continu gebruik van het internet. Het uitvallen van uw internetverbinding kan resulteren in stilliggende bedrijfsprocessen. ContinYou heeft daarom een service ontwikkeld die 24/7 proactief uw verbinding controleert. Zo kan er in het geval van een storing direct actie ondernomen worden.

  Door het afnemen van een optionele redundante (back-up) verbinding via ContinYou wordt er in geval van een storing automatisch omgeschakeld naar deze tweede internetverbinding. Dit kan afhankelijk van uw bedrijfslocatie in de vorm van VDSL of 4G zijn. Is het probleem opgelost treedt de primaire glasvezelverbinding weer in werking.

  Wetende dat uw internetverbinding gewaarborgd is door ContinYou, kunt u zich voor 100% richten op uw core business.

  DSL verbinding

  Niet op iedere locatie in Nederland zijn glasvezelkabels voor een ultrasnelle verbinding beschikbaar. Het in eigen beheer aanleggen daarvan brengt voor een organisatie hoge kosten met zich mee. In een dergelijke situatie is een DSL-verbinding een uitstekend alternatief.

  Huidige situatie en mogelijkheden van uw bedrijf?

  ContinYou realiseert met zowel glasvezel- als DSL-verbindingen optimale bruikbaarheid gebruiksgemak, zonder dat u daar omkijken naar hebt. Wij analyseren uw huidige situatie en adviseren over de glasvezel- of DSL-mogelijkheden voor uw bedrijf.

  Wij leveren glasvezel in de volgende regio's:

  Nijmegen, Wijchen, Beuningen, Lent, Oosterhout, Bemmel, Elst, Arnhem, Ooij, Millingen aan de Rijn, Kranenburg, Kleef, Groesbeek, Heilig Landstichting, Berg en Dal, Ubbergen, Malden, Heumen, Molenhoek, Mook & Middelaar, Plasmolen, Overasselt, Nederasselt, Grave, Cuijk, Beers, Katwijk, Linden, Haps, Mill, Wanroij, Rijkevoort, Volkel, Uden, Sint Anthonis, Stevensbeek, Boxmeer, Beugen, Oeffelt, Overloon, Venray, Oostrum, Wanssum, Well, Bergen, Nieuw Bergen, Siebengewald, Goch, Afferden, Heijen, Ven-Zelderheide, Milsbeek, Ottersum, Gennep

  Wilt u meer informatie?

  Aanvullende informatie omtrent internet vindt u hier
  Voor een compleet overzicht van onze dienstverlening maken wij graag een afspraak met u. Neem een kijkje in onze agenda en plan gemakkelijk een vrijblijvend adviesgesprek in.
  Of neem middels een van de contactbuttons op de website gemakkelijk contact met ons op.