+31 (0) 485 231 646

LogoLogo

ictwaarborg Microsoft Small Business Specialist

Private Cloud

Private Cloud

Bij een Private Cloud van ContinYou krijgt u een privé cloud. Alle services en databronnen van uw bedrijf staan in een online omgeving die alleen voor uw bedrijf beschikbaar is. Dit is overzichtelijk, efficiënt en veilig.

 

Binnen uw privé cloud heeft u de beschikking over een eigen virtuele server, waarop alle data en applicaties staan die binnen uw organisatie worden gebruikt. U heeft dus niet alleen de zekerheid van uw eigen werkomgeving, u weet bovendien dat alle bronnen voortdurend kunnen worden aangepast. Ook is uw privé cloud ook eenvoudig schaalbaar, zonder dat u daarbij investeringen hoeft te doen in hard- of software. Op die manier krijgt u een privé cloud die aansluit bij uw bedrijfsvoering.

 

Een private Cloud is een configuratie op basis van gedeelde computergebruikers die in een publieke Cloud omgeving zijn toegewezen. Hierdoor wordt een bepaald niveau van isolatie tussen de verschillende organisaties gebruikt. De isolatie tussen een VPC gebruiker en alle andere gebruikers van dezelfde Cloud wordt normaal besproken bereikt door toewijzing van een privé- IP subnet en een virtueel communicatieconstruct per gebruiker.

Virtual Private Cloud

In een VPC wordt het eerder beschreven mechanisme, dat isolatie binnen de Cloud biedt, vergezeld van een VPN functie die door middel van authenticatie en encryptie de afstandsbediening van de organisatie beveiligt aan zijn VPC Cloud resources. Met de invoering van de beschreven isolatieniveaus werkt een organisatie die deze dienst gebruikt, werkend aan een virtueel Prive Cloud.

Voordelen:

Gebruik maken van een private cloud oplossing biedt veel voordelen ten opzichte van een traditionele werkwijze. De voordelen van private cloud zijn onder anderen: – Veilig: u maakt exclusief gebruik van uw eigen omgeving – Op maat gemaakt: uw cloud is volledig op uw bedrijf toegespitst – Overzichtelijk: het bevat alleen de software die u echt gebruikt – Uw cloud is schaalbaar en aanpasbaar; dit maakt dat u flexibel bent en dit bespaart kosten.

Iets voor uw bedrijf?

Door de standaardprocedures die beschikbaar zijn kan vrijwel iedere serverapplicatie worden ondergebracht in een Private Cloud. Ook uw bedrijf kan daardoor snel en eenvoudig overgaan op een Private Cloud omgeving. Wilt u graag meer weten over Private Cloud? Neem dan gerust eens contact met ons op. Wij leggen u ook graag in een persoonlijk gesprek uit wat wij voor u kunnen betekenen.

Wij leveren onze diensten in de volgende regio's:

Nijmegen, Wijchen, Beuningen, Lent, Oosterhout, Bemmel, Elst, Arnhem, Ooij, Millingen aan de Rijn, Kranenburg, Kleef, Groesbeek, Heilig Landstichting, Berg en Dal, Ubbergen, Malden, Heumen, Molenhoek, Mook & Middelaar, Plasmolen, Overasselt, Nederasselt, Grave, Cuijk, Beers, Katwijk, Linden, Haps, Mill, Wanroij, Rijkevoort, Volkel, Uden, Sint Anthonis, Stevensbeek, Boxmeer, Beugen, Oeffelt, Overloon, Venray, Oostrum, Wanssum, Well, Bergen, Nieuw Bergen, Siebengewald, Goch, Afferden, Heijen, Ven-Zelderheide, Milsbeek, Ottersum, Gennep

Wilt u meer informatie?

Aanvullende informatie omtrent Cloud diensten vindt u hier
Voor een compleet overzicht van onze dienstverlening maken wij graag een afspraak met u.
Middels een van de contactbuttons op de website kunt u gemakkelijk contact met ons opnemen.